Despre noi

Despre - Avocat Sfetcu Denisa

Sfetcu Denisa este avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti, avocat titular al Cabinetului de Avocat - Denisa Sfetcu, cu o buna reputatie profesionala, avand o experienta juridica diversificata.

In privinta studiilor de specialitate, aceasta a absolvit studiile de licenta ale Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Ulterior, a obtinut o diploma de master in Stiinte Penale, din cadrul Facultatii de Drept - Universitatea Bucuresti.

Ca si avocat, Sfetcu Denisa a absolvit cursurile de pregatire derulate de catre Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor.

In privinta activitatii profesionale, Sfetcu Denisa a prestat servicii juridice in  domenii precum drept civil, drept penal, achizitii publice, drept bancar si multe altele, fiind preponderent un avocat care ofera asistenta juridica si reprezentare clientilor in cadrul litigiilor.

A reprezentat cu succes numeroase victime ale accidentelor rutiere, oferind, pe langa daunele morale si materiale obtinute in cadrul proceselor, si o consiliere morala persoanelor greu incercate in urma producerii unui eveniment rutier.

In ceea ce priveste despagubirile acordate victimelor, s-au demarat proceduri de obtinere a daunelor morale si materiale cauzate victimelor accidentelor de munca, dar si proceduri de reparare a prejudiciilor cauzate victimelor malpraxisului medical.

In materia dreptului penal, doamna avocat a participat la numeroase audieri si proceduri derulate in fata organelor de cercetare penala si instantelor de judecata, dand clientilor indrumarile necesare pentru gasirea celei mai bune solutii, prin raportare la mijloacele de proba administrate in cauza.

In materia dreptului civil, cazurile rezolvate au fost foarte diversificate, cu titlu de exemplu mentionand urmatoarele activitati: obtinerea titlurilor de proprietate prin invocarea accesiunii sau a uzucapiunii, intocmirea contractelor si negocierea clauzelor contractuale, obtinerea ordonantelor de palta pentru realizarea executarilor silite, intocmirea cererilor in materie de executare silita etc.

Întrebări Frecvente

Onorariul avocatului poate consta in onorariu orar, fix, de succes sau o combinare dintre acestea. Onorariul se va stabili in functie de fiecare caz in parte, intrucat trebuie sa se tina cont de mai multe aspecte, respectiv: activitatile profesionale realizate de avocat (consultanta, redactare acte, reprezentare etc.), dificultatea si durata cazului, experienta avocatului in cazuri similare etc.

Este important a cunoaste drepturile si obligatiile legale cu privire la problema supusa analizei, avocatul putand oferi opinia legala. De asemenea, avocatul va realiza activitati specifice profesiei, precum: redactarea cererilor de chemare in judecata, reprezentarea si asistatea clientului in fata instantei judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a altor institutii sau persoane juridice, intocmirea petitiilor sau notificarilor in numele sau in interesul clientului etc.

Da, avocatul are experienta in mai multe domenii legislative (drept penal, drept civil, Legea nr. 31/1990 privind societatile etc.). De asemenea, avocatul poate sa preia orice caz, cu conditia exprimarii acordului prealabil.

Call Now Button